Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English Russian
Προιόντα
Banner Αριστερό 1
Banner Αριστερό 2
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]

 

   Η Zakar Hellas με μία μακρά οικογενειακή παράδοση από το 1948,συμπληρώνει ήδη 70 χρόνια στο χώρο του ιερατικού υφάσματος.

  Με σεβασμό στην παράδοση και με ενδελεχή έρευνα στα αρχεία Ιερών Μονών καθώς και των μεγαλύτερων Μουσείων Εκκλησιαστικής Τέχνης, συνεχίζουμε κάθε χρόνο να επεκτείνουμε τη συλλογή μας,εμπλουτίζοντάς την με νέα σχέδια ιστορικής σημασίας.

Στα 1600τμ του εργοστασιακού μας χώρου,στεγάζονται 15 υπερσύχρονα μηχανήματα,ενώ το εξειδικευμένο μας προσωπικό συμβάλλει ενεργά,ώστε να σας προσφέρουμε υφάσματα άριστης ποιότητας,που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην αγορά,σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2010,ύστερα από 62 χρόνια χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα,Ρωσία,Ουκρανία,Ρουμανία και Η.Π.Α., ανοίξαμε τις πόρτες μας στο ευρύ κοινό,εκγαινιάζοντας κατάστημα λιανικής πώλησης ακριβώς επάνω από το χώρο παραγωγής.

Σας περιμένουμε για να διαλέξετε ,με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας,τη στολή της αρεσκείας σας,για εσάς ή το Ναό σας, μέσα από τη συλλογή των υφασμάτων μας,αλλά και των συνοδευτικών εξαρτημάτων (στιχάρια,κρόσσια,σετ σταυρών,φούντες,φόδρες κτλ).

Επιθυμία και στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνάτο τρόπο και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ 19.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος – Χρήστος Σταματιάδης.Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3
SSL Certificates